Pratélaning upacara adat Jawa: Béda antara owahan

34 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: Ing kabudayan Jawa akeh upacara-upacara adat sing umum diselenggarake, antarane (diurut wiwit kelairan nganti seda): ==Hamil== *Ngliman *Mitoni ==Kelairan== *[[Mo...)
 
Ing kabudayan [[Jawa]] akeh upacara-upacara adat sing umum diselenggarake, antarane (diurut wiwit [[kelairan]] nganti [[seda]]):
 
==Nembe mbobot utawa meteng==
==Hamil==
*[[Ngliman]]
*[[Mitoni]]
 
==KelairanKlairan==
*[[Motong ari-ari]]
*[[brokohan]]
*[[Nyapih]]
 
==RemajaLajang==
*[[Khitanan]]
*[[Tarapan]]
*[[Pangur]]
 
==DiwasaJaka & Prawan==
*[[Pengantenan]]
 
==Tilar / Seda==
*[[Surtanah]]
*[[Nelung dina]]
8.964

besutan