Parembugan:Kul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
c
Dhiskusi:Kol dipunalihaken dhumateng Dhiskusi:Kul: jeneng basa Jawa
(info basa)
 
c (Dhiskusi:Kol dipunalihaken dhumateng Dhiskusi:Kul: jeneng basa Jawa)
78.625

besutan