Hera: Béda antara owahan

180 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
{{Infobox dewa Yunani
| name = Hera
| image =[[Gambar:Gustave Moreau - Le Paon se plaignant à Junon.jpg|200px|center|thumb|''Le Paon se plaignant à Junon'' dening [[Gustave Moreau]], nggambarake Hera karo manuk [[merak]].]]
| image =
| imagesize =
| caption = Patung kepala Hera kang mengenakan ''polos''
4.395

besutan