Hera: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
== Etimologi ==
[[Walter Burkert]] madakake jeneng Hera karo ''hora'' (‘ωρα, musim).<ref name="hera2">[[Walter Burkert|Burkert]], hlm. 131.</ref> Ana uga pendapat kang nyatake Hera kuwi mujudake wujud feminin saka ''hērōs'' (‘ηρως, tuan).<ref name="hera2"/> Nanging [[John Chadwick]], pengurai [[Linear B]], negesake yen kaitane Hera karo 'hero' kuwi ora jelas<ref>Chadwick, ''The Mycenaean World'' (Cambridge University Press) 1976:87.</ref> Ing Linear B dhewe, Hera disebut karo jeneng ''E-ra''.<ref name="hera2"/>
{{Stub}}
 
== Cathetan Suku ==
{{Reflist}}
4.395

besutan