Kopi Lampung: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  16 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
 
c
Secangkir wedang [[kopi]],<br>
kopi Lampung, niku kopi asli,<br>
gula batu napa [[gula]] [[tebu]],<br>
srupat sruput ing wanci telu.<br>
 
Wancine [[udan]] grimis,<br>
saya wangi ya saya ngriwis,<br>
grimis kok ya ora uwis-uwis,<br>
''Refrein''<br>
[[Merak]]-[[Bakahuni]],<br>
numpak [[kapal]], kapale feri.<br>
Adoh-adoh kowe tak-parani,<br>
muga-muga kowe 'ra lali.<br>