Basa Madura: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  16 taun kepungkur
c
fi:
 
c (fi:)
[[en:Madurese_language]]
[[id:Bahasa Madura]]
[[fi:Maduran kieli]]
 
'''Basa Madura''' iku basa sing dipituturake dening [[wong Madura]]. Basa iki digunakake in pulo [[Madura]], [[Jawa Wetan]] lan tlatah-tlatah liyane.
5

besutan