John Terry: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+ref
(+infobox iw)
(+ref)
'''John Terry''' yaiku pemain bal kang asale saka Inggris lan saka klub Chelsea FC.
 
 
 
==Rujukan==
{{reflist}}
 
== Pranala njaba ==
78.624

besutan