Golden gate: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Strauss mromosiké idé jembatan iku kanthi desain asliné ing pandhudhuh California Utara.<ref name="internet2"/> Dheweke uga nerangake yen dhuwit kanggo mbangun jembatan cukup dijupuk saka pajek [[tol]]. Jembatan iki ambané [[27,4]] [[meter]].<ref name="internet2"/>
 
{{stub}}
 
==Chatetan suku==
5.483

besutan