Melilla: Béda antara owahan

42 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Melilla (lan Ceuta) minangka plabuan bébas sadurungé Spanyol dadi anggota [[Uni Eropah|Uni Éropah]]. Miturut cacah taun 2008, pedunungé ana 73.460 jiwa. Kutha iki nduwèni pedunung kang agamané [[Kristen]], [[Muslim]] (utamané wong Berber), lan [[Yahudi]] (minoritas). [[Basa Spanyol]] minangka basa resmi masarakat, nanging sawijining dialèk basa lokal (basa Riff Berber) uga umum dipigunakaké.
 
== Pranala njaba ==
{{Commons category}}
 
{{geo-stub}}
Naraguna anonim