Pratélaning upacara adat Jawa: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
Ing kabudayan [[Jawa]] akeh upacara-upacara adat sing umum diselenggarake, antarane:
 
==AnaSing ana hubungane karo wong==
(diurut wiwit [[kelairan]] nganti [[seda]]):
===NembeNèmbé mbobot utawa metengmètèng===
*[[Ngliman]]
*[[Mitoni]] utawa [[Tingkeban]]
8.964

besutan