Pratélaning upacara adat Jawa: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
*[[Nyewu]]
 
==AnaSing ana hubungane karo alam==
*[[Sedekah bumi]]
*[[Bersih desa]]
*lan liyane
 
==AnaSing ana hubungane karo agama / kapercayaan==
*[[Nyadran]]
*lan liyane
8.964

besutan