Kategori:Shogun: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: no:Kategori:Shoguner
c (Mbuang kategori Gelar bangsawan; Nambahaké kategori Sesebutan bangsawan (HotCat))
c (r2.7.1) (bot Menambah: no:Kategori:Shoguner)
[[lt:Kategorija:Šiogūnai]]
[[nl:Categorie:Shogun]]
[[no:Kategori:Shoguner]]
[[pl:Kategoria:Sioguni]]
[[pt:Categoria:Xoguns]]
9.872

besutan