Karaté: Béda antara owahan

37 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Kategori:Cabang olahraga]]
[[Kategori:Karaté|Karaté]]
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
 
[[als:Karate]]
8.966

besutan