Abdurrahman As-Sudais: Béda antara owahan

68 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| children =
}}
Abdurrahman as-Sudais inggih menika salah satunggalipun qori kawentar ingkang asalipun saking [[Arab Saudi]]. Panjenenganipun lair ing Saudi Arabia saking kabilah keluarga Anza.
8.966

besutan