Abdurrahman As-Sudais: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| children =
}}
Abdurrahman as-Sudais inggih menika salah satunggalipun qori kawentar ingkang asalipun saking [[Arab Saudi]]. Panjenenganipun lair ing Saudi Arabia saking kabilah keluarga Anza. Panjenenganipun samenika dados imam utama ing [[Masjidil Haram]], [Mekkah]] Al Mukarramah.
8.966

besutan