Abdurrahman As-Sudais: Béda antara owahan

74 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| children =
}}
Abdurrahman as-Sudais inggih menika salah satunggalipun qori kawentar ingkang asalipun saking [[Arab Saudi]]. Panjenenganipun lair ing Saudi Arabia saking kabilah keluarga Anza. Panjenenganipun samenika dados imam utama ing [[Masjidil Haram]], [Mekkah]] Al Mukarramah.Ing yuswanipun ingkang nembe 12 taun, SA sampun apal kitab suci [[Al Quran]]. Wekdal menika panjenenganipun sekolah ing SD ‘Al Muthana Bin Harith’.
8.966

besutan