Abdurrahman As-Sudais: Béda antara owahan

191 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| children =
}}
Abdurrahman as-Sudais inggih menika salah satunggalipun qori kawentar ingkang asalipun saking [[Arab Saudi]]. Panjenenganipun lair ing Saudi Arabia saking kabilah keluarga Anza. Panjenenganipun samenika dados imam utama ing [[Masjidil Haram]], [Mekkah]] Al Mukarramah.Ing yuswanipun ingkang nembe 12 taun, SA sampun apal kitab suci [[Al Quran]]. Wekdal menika panjenenganipun sekolah ing SD ‘Al Muthana Bin Harith’. Taun 1979, panjenengan lulus kathi predhikat istimewa saking [[Institut Sains Riyadh]]. Taun 1983, SA ngudi gelar sarjana ing bidhang Syariah ing [[Universitas Riyadh]], lajeng gelar master ing Fakultas Syariah ing Universitas Islam Imam Muhammad bin Saud ing taun 1987. Lan gelar profesor saking [[Universitas Syariah Islamiyah Ummul Qura’]] ing taun 1995.As kawentar ing saedhenging donya Islam minangka qori ingkang nggadhahi swanten ingkang khas lan kanthi perasaan nalikanipun maos Al Quran. Taun 2005, Sa pikantuk penghargaan minangka figure Islami taun 2005 kaping sanga (Islamic Personality Of the year) ing [[Dubai]] wonten ing adicara [[Dubai International Holy Quran Award]].
8.966

besutan