Seni abstrak: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
Abstrak dipunalihaken dhumateng Seni Abstrak: luwih trep ing WBJ
(anyar)
 
c (Abstrak dipunalihaken dhumateng Seni Abstrak: luwih trep ing WBJ)
4.454

besutan