Tembung kriya: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: tt:Фигыль
c (r2.6.6) (bot Menambah: dsb:Werb)
c (r2.6.4) (bot Menambah: tt:Фигыль)
[[tl:Pandiwa]]
[[tr:Fiil]]
[[tt:Фигыль]]
[[uk:Дієслово]]
[[vi:Động từ]]
62.379

besutan