Wangsi: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+wkf
(+)
(+wkf)
[[File:SambaSunda Quintett in Cologne (0204).jpg|thumb|upright|Suling dimainaké déning grup [[Gamelan]] '[[Samba Sunda]]']]
 
'''Suling''' iku salah siji [[piranti]] [[musik]] sing disebul, fungsiné kanggo nambah [[swara]]-swara ing [[melodi]]. Ing musik [[gamelan Jawa]] suling iku nduwé 2 laras yaiku:[[Slendro]] lan [[Pelog]]. Piranti musik suling iki uga lumrah dianggo ing [[gamelan]] [[Sundha]].
 
==Wujud==
4.454

besutan