Vampir: Béda antara owahan

99 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:Varneythevampire.jpg|right|250px|thumb|Ilustrasi ingkang nggambaraken vampir wonten ing cariyos ''[[Varney the Vampire]]''.]]
 
 
[[af:Vampier]]
[[ar:مصاص دماء]]
[[ast:Vampiru]]
[[az:Xortdan]]
[[be-x-old:Вампір]]
8.966

besutan