Vampir: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|31 Oktober 2011}}
[[Gambar:Varneythevampire.jpg|right|250px|thumb|Ilustrasi ingkang nggambaraken vampir wonten ing cariyos ''[[Varney the Vampire]]''.]]
 
8.966

besutan