Vampir: Béda antara owahan

38 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:Varneythevampire.jpg|right|250px|thumb|Ilustrasi ingkang nggambaraken vampir wonten ing cariyos ''[[Varney the Vampire]]''.]]
 
==Cathetan suku==
{{reflist}}
{{stub}}
 
[[af:Vampier]]
[[az:Xortdan]]
[[be-x-old:Вампір]]
 
[[bg:Вампир]]
[[bn:ভ্যাম্পায়ার]]
8.966

besutan