Vampir: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|31 Oktober 2011}}
[[Gambar:Varneythevampire.jpg|right|250px|thumb|Ilustrasi ingkang nggambaraken vampir ingkang wonten ing cariyos ''[[Varney the Vampire]]''.]]
 
==Cathetan sukuSuku==
{{reflist}}
{{stub}}
8.966

besutan