Kitab Purwaning Dumadi: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
bot Menambah: kw:Jenesis
c (r2.7.1) (bot Mengubah: sk:Genezis)
c (bot Menambah: kw:Jenesis)
[[ja:創世記]]
[[ko:창세기]]
[[kw:Jenesis]]
[[la:Liber Genesis]]
[[lad:Bereshit]]
38.264

besutan