Vampir: Béda antara owahan

197 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|31 Oktober 2011}}
[[Gambar:Varneythevampire.jpg|right|250px|thumb|Ilustrasi ingkang nggambaraken vampir ingkang wonten ing cariyos ''[[Varney the Vampire]]''.]]
 
'''Vampir''' inggih menika tokoh utawi paraga wonten ing [[mitologi]] lan [[legenda]] ingkang gesang kanthi cara mangan intisarinipun pagesan (limrahipun awujud [[gétih]]) saking makhluk sanes.
 
 
==Cathetan Suku==
8.966

besutan