Racun: Béda antara owahan

137 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
 
== Terminologi ==
Racun nduweni arti padha karo tembung [[toksin]] lan [[bisa]], nanging maksud bedha-bedha. tembung "toksin" artine racun sing diasilke saka proses [[biologi]], utawa disebut [[biotoksin]]. Bisa artine cairan sing mengandung racun kang diasilke dening kewan nalika proses jaga awak utawa nyerang kewan liyane nganggo cokotane.
 
== Klasifikasi ==
1.824

besutan