Racun: Béda antara owahan

146 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
 
== Klasifikasi ==
Ana ing buku forensik medis sing ditulis dening [[JL Casper]], racun dibedakake dadi 5 golongan, yaiku:
* Racun iritan, yaiku racun sing bisa nyebabake iritasi lan radang, tuladhane [[asam mineral]], [[fungi beracun]], lan [[preparasi arsenik]].
 
== Sejarah ==
1.824

besutan