Racun: Béda antara owahan

187 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
# Racun iritan, yaiku racun sing bisa nyebabake iritasi lan radang, tuladhane [[asam mineral]], [[fungi beracun]], lan [[preparasi arsenik]].
# Racun sing nyebabke [[hiperemia]], racun narkotik, sing akibate bisa fatal ing [[otak]], [[paru-paru]], lan [[jantung]]. Tuladha [[opium]], [[tembakau]], [[konium]], [[dogitalis]], lsp.
# Racun sing nglumpuhake [[saraf]], ngracuni [[darah]], organ pusat saraf bisa lumpuh lan lan nyebabke wong bisa mati. Tuladha [[asam hidrosianat]], [[sianida seng]], lan [[kloroform]].
 
== Sejarah ==
1.824

besutan