Asosiasi Bal-balan Walanda: Béda antara owahan

34 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: id:Asosiasi Sepak Bola Kerajaan Belanda; kosmetik perubahan
c (Asosiasi Bal-balan Krajan Walanda dipunalihaken dhumateng Asosiasi Bal-balan Walanda: jeneng luwih prasaja)
c (bot Menambah: id:Asosiasi Sepak Bola Kerajaan Belanda; kosmetik perubahan)
}}
 
'''Asosiasi [[Bal-balan|Bal-balan]] [[Walanda|Krajan Walanda]]''' ({{lang-nl|Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB)}}) iku badan pengendali bal-balan ing [[Walanda]].
 
== Kompetisi ==
[[hr:Kraljevski nizozemski nogometni savez]]
[[hu:Holland Labdarúgó-szövetség]]
[[id:Asosiasi Sepak Bola Kerajaan Belanda]]
[[it:Federazione calcistica dei Paesi Bassi]]
[[ja:オランダサッカー協会]]
40.538

besutan