Selat Makassar: Béda antara owahan

63 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+gambar
c (r2.7.1) (bot Menambah: ro:Strâmtoarea Makassar)
(+gambar)
[[Gambar:Makassar Strait.png|right|thumb|300px|Selat Makasar]]
'''Selat Makassar''' iku [[selat]] sing dumunung ing antara pulo [[Kalimantan]] lan [[Sulawesi]] ing [[Indonesia]]. Selat iki uga ngubungaké [[Segara Sulawesi]] ing sisih lor karo [[Segara Jawa]] sing ana ing sisih kidul. Selat Makassar klebu kategori segara jero lan minangka salah siji [[Alur Segara Kapulauan Indonesia|ALKI]].
 
4.454

besutan