Adriano Leité: Béda antara owahan

131 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
|ntupdate = [[18 Juni]] [[2008]]
}}
'''Adriano''' utawa lengkape '''Adriano Leite Ribeiro''' lair tanggal [[17 Februari]] [[1982]] ing [[Brazil]], dhuwure yaiku 189 cm, entuk julukan '''L'Imperatore''' (The Emperor).
'''Adriano''' yaiki penain bal-balan saka Brazil.
1.824

besutan