Segara Florès: Béda antara owahan

86 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
typo
(ngrapekna sithik)
(typo)
 
==Tapel wates==
[[Gambar:SundaIslands.A2003242.0225.500m.jpg|thumb|left|Kahanan Segara Flores saka satelit]]
Paguyuban Hidrografi Internasional nyimpulake Segara Flores dadi salah sijiné segara kang dumunung ana ing wètan [[Kapuloan India]]. Paguyuban Hidrografi Internasional nyimpulake tapel wates kaperang dadi:
 
Ing Kulon . Diliwati [[garis]] saka Tanjung Sarokajaing pulo Paternoster Kulon ({{coord|6|33|S|118|49|E|display=inline}}) ing wètan segara pulo Postilijon ({{coord|6|33|S|118|49|E|display=inline}}) uga ing titik Kulon Teluk Laikang , Sulawesi.
 
{{DaftarSegara LautIndonésia}}
{{LautDhaptar Indonesiasegara}}
 
{{Indo-geo-stub}}
 
78.625

besutan