Segara Florès: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
Segara Flores dipunalihaken dhumateng Segara Florès: pasang aksara
(typo)
c (Segara Flores dipunalihaken dhumateng Segara Florès: pasang aksara)
78.625

besutan