Munggah wuwungan: Béda antara owahan

1.261 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
Kaca énggal: '''Munggah wuwungan''' iku salah sijining upacara adat sing diselenggara'ake wektu wuwungan wiwit dibangun/diadhek'ake neng proses mbangun umah. Upacara adat iki uga dikenal ne...
(Kaca énggal: '''Munggah wuwungan''' iku salah sijining upacara adat sing diselenggara'ake wektu wuwungan wiwit dibangun/diadhek'ake neng proses mbangun umah. Upacara adat iki uga dikenal ne...)
(Ora ana béda)
8.964

besutan