Dhadhu: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
bot Menambah: sh:Kocka (igra)
c (r2.7.1) (bot Menambah: id:Dadu (permainan))
c (bot Menambah: sh:Kocka (igra))
[[scn:Dadu (jocu)]]
[[sco:Sice]]
[[sh:Kocka (igra)]]
[[simple:Dice]]
[[sk:Hracia kocka]]
4.375

besutan