Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca: Béda antara owahan

Salah siji syarat waé seka paugeran ing ngisor iki wis layak artikel diusulké dibusak:
*'''topik ora mitayani ''(notable)'''''
:Wikipedia Jawa saiki durung nduwé pituduh prakara mitayani apa ora '(notabilitas)'; kanggo pitulung ''[[:id:Wikipedia:Kelayakan artikel]]'' bisa kanggo rujukan. Amarga notabilitas iku prakara sing ora tinamtu, mula alesané kudu dijlèntrèhaké ing kaca rembugan supaya dapatbisa digunakandipigunakaké sebagaiminangka rujukan. KarenaAmarga notabilitas suatusawiji topik kadangkadhangkala tidak bisaperlu ditimbang déning panganggo liyané.
*'''isi artikel ora bobot'''
:Artikel sing ora mènèhi katrangan sing cukup bisa dipratimbangaké supaya dibusak, upamané yèn ing njero artikel [[Gunung Slamet]] mung ana ukara 'Slamet iku jeneng sawijining gunung'. Pancèn bisa waé dikembangaké panganggo liyané supaya ora layak dibusak
78.624

besutan