1934: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: mg:1934
c (bot Menambah: or:୧୯୩୪)
c (r2.6.4) (bot Menambah: mg:1934)
[[lv:1934. gads]]
[[map-bms:1934]]
[[mg:1934]]
[[mhr:1934]]
[[mi:1934]]
62.379

besutan