Soekarno: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
 
'''Ir. Soekarno''' ([[Kabupaten Blitar|Blitar]], [[6 Juni]] [[1901]] - [[Jakarta|Djakarta]], [[20 Juni]] [[1970]]), asma aslinipun '''Kusno Sosrodihardjo''',<ref>{{cite web
| last = Labrousse
| first = Pierre
2.483

besutan