Kutha Surakarta: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
+wkf
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-min-nan:Surakarta)
c (+wkf)
|  - '''Kapadhetan''' || 12.998,97/km²
|-
| '''Suku bangsa || [[wong Jawa|Jawa]], [[Tionghoa-Indonesiabangsa Cina|Tionghoa]], [[Arab-Indonesia|Arab]]
|-
| '''Basa''' || [[basa Jawa|Jawa]], [[Basa Indonésia|Indonésia]]
|-
| '''[[Agama]]''' || [[Kejawen]], [[Islam]], [[KatholikKatulik Roma]], [[Kristen Protestan]], [[Hindu]], [[Buddha]]
|-
| '''[[Kecamatan]]''' || 5
2.478

besutan