Sumatra Kulon: Béda antara owahan

64 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (bot Menambah: pnb:صوبہ لہندا سماٹرا)
|}
|-
| align="center" colspan="2" style="border-bottom: 3px solid gray;" | <small>[[Motto]]: "Tuah ---Sakato"</small>
|-
| align="center" colspan="2" | [[Gambar:IndonesiaWestSumatra.png|280px|Péta Sumatra Kulon ing Indonésia]]
|-
| [[Gubernur]]:
| [[Prof. DR. Irwan Prayitno, M.Sc]] (2010-2015)
| [[Marlis Rahman]]
|-
| Jembar<br />&nbsp;- Total:
|-
| Basa:
| [[basa Indonesia]], [[basa Minangkabau]], lan[[basa liyaneMentawai]] dan [[basa Melayu]]
|-
| [[Zona Wektu]]:
|}
 
'''Provinsi Sumatra Kulon''' iku katata jroning 1712 kabupatèn lan 7 kutha. [[Ibukutha]]ne yaiku [[Kutha Padang|Padang]], kutha-kutha liyané: [[Kutha Bukittinggi|Bukittinggi]], [[Kutha Solok|Solok]], [[Kutha Sawahlunta|Sawahlunta]] lan liyané.
 
== Kabupatèn ==
Naraguna anonim