Hatta Rajasa: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
*Juni 2002:Kunjungan kanegaran karo Presiden Republik Indonésia menyang [[Italia]], [[Inggris]], [[Austria]], Republik [[Ceko]] lan [[Slovakia]]
===Pangalaman Liyan===
SaliyaneSaliyané pangalaman ing tingkat internasional, Hatta Rajasa uga anduweni pangalaman liya ning IndonesiaIndonésia lan ning negara jaba, kayata <ref name="rajasa">{{en}}[http://www.iaea.org/About/Policy/GC/GC46/cv_rajasa.html Presiden Curriculum Vitae] dipununduh tanggal 29 Juni 2011 </ref>
*Wakil Ketua Alumni [[ITB]], Cabang [[Jakarta]]
*Wakil Ketua, Indonésian Petroleum lan Panas Bumi Asosiasi Pengeboran (APMI)
6.047

besutan