Hatta Rajasa: Béda antara owahan

609 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
 
'''Ir M Hatta Rajasa''', pangusaha lan [[CEO]] kang sukses kang saiki konsentrasi dadi politisi. Sauwisé mlebu partai, kabeh perusahaan kang diduweni dening Hatta Rajasa di edol, Hatta uga dianggep dadi penganut [[pluralisme]] ning polotik, lan anduweni obsesi dadi [[politisi]] negarawan kang ngatumakaké kapentengan rakyaté. Wus biasa kerja abot, jujur, mandiri lan biasa kerjasama awit cilik. Sekjen Partai Amanat Nasional iki, dipercaya kanggo nunjukake ''integritas'' lan ''kapasitas''e njabat dadi Menristek ning Kabinet Gotong-Royong lan dadi Menteri Perhubungan ning Kabinet Indonésia kang anyar.
 
==Pendidikan==
6.047

besutan