Hatta Rajasa: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
 
'''Ir M Hatta Rajasa''',({{lahirmati|[[Palembang]], [[Sumatera Selatan]]|18|12|1953}}) pangusaha lan [[CEO]] kang sukses kang saiki konsentrasi dadi politisi <ref name="hatta">{{id}}[http://www.tokoh-indonesia.com/ensiklopedi/h/hatta-rajasa/biografi/index.shtml biografi Hatta Rajasa] dipununduh tanggal 29 Juni 2011 </ref>. Sauwisé mlebu partai, kabeh perusahaan kang diduweni dening Hatta Rajasa di edol, Hatta uga dianggep dadi penganut [[pluralisme]] ning polotik, lan anduweni obsesi dadi [[politisi]] negarawan kang ngatumakaké kapentengan rakyaté.<ref name="hatta"/> Wus biasa kerja abot, jujur, mandiri lan biasa kerjasama awit cilik. Sekjen Partai Amanat Nasional iki, dipercaya kanggo nunjukake ''integritas'' lan ''kapasitas''é njabat dadi Menristek ning Kabinet Gotong-Royong lan dadi Menteri Perhubungan ning Kabinet Indonésia kang anyar.<ref name="hatta"/>
 
==Pendidikan==
6.047

besutan