Ilat: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: am:ምላስ
c (r2.6.1) (bot Menambah: gl:Lingua (anatomía))
c (r2.7.1) (bot Menambah: am:ምላስ)
[[Kategori:Sirah lan gulu]]
 
[[am:ምላስ]]
[[an:Luenga (anatomía)]]
[[ang:Tunge]]
3.832

besutan