Kutha Bandhung: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ta:பேண்டுங்
c (r2.7.1) (bot Menambah: hy:Բանդունգ)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ta:பேண்டுங்)
[[su:Bandung]]
[[sv:Bandung]]
[[ta:பேண்டுங்]]
[[th:บันดุง]]
[[uk:Бандунг]]
35.118

besutan