Munggah wuwungan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Munggah wuwungan''' iku salah sijining upacara adat sing diselenggara'ake wektububar [[wuwungan]] wis dibangun/diadhek'ake neng proses mbangun [[umah]]. Istilah munggah wuwungan iki kadhang diarani munggah [[gentengmunggah gendeng]]. Upacara iki diselenggara'ake wektu rangka wuwungan wis dadi ning genteng[[gendeng]] urung dipasang.
 
Upacara adat iki uga dikenal neng dhaerah-dhaerah liya neng [[Nusantara]].
8.964

besutan