Nunung: Béda antara owahan

588 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
| website =
}}
 
 
'''Tri Retno Prayudati''' utawa luwih kondhang karo undangan '''Nunung''', pelawak [[Indonésia]] kang jenengé [[Srimulat]]. <ref name="nunung">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/n/nunung_srimulat/ biografi Nunung Srimulat] dipununduh tanggal 2 Juni 2011 </ref>
Pelawak kang jenengé dikenal amarga sinetron ''SI DOEL ANAK SEKOLAHAN''. <ref name="nunung"/>
Wanita kelahiran kutha [[Solo]], tanggal 5 April taun [[1964]] iki tau ngolihi panghargaan ning Anugerah Panasonic Award ning taun [[1999]] karo predikat Pemeran Komedi Wanita kang paling apik.<ref name="nunung"/>
 
 
==Chatetan Suku==
6.047

besutan