Nunung: Béda antara owahan

325 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
 
Nunung anak kaping telu saka pitu saudara, tau gagal anggoné bebrayanan karo bojo kang luwih enom umuré.<ref name="nunung"/>
Bojo kang kapisan jenengé [[Daniel Setyadi]], umuré luwih enom wolung taun saka dheweké, uga bojo kang kaping loroné, jenengé [[Rohani Widodo]], kacek umur nganti 12 taun. <ref name="nunung"/>
==Chatetan Suku==
{{Reflist}}
6.047

besutan