Nunung: Béda antara owahan

372 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Pelawak kang jenengé dikenal amarga sinetron ''SI DOEL ANAK SEKOLAHAN''. <ref name="nunung"/>
Wanita kelahiran kutha [[Solo]], tanggal 5 April taun [[1964]] iki tau ngolihi panghargaan ning Anugerah Panasonic Award ning taun [[1999]] karo predikat Pemeran Komedi Wanita kang paling apik.<ref name="nunung"/>
 
 
Nunung anak kaping telu saka pitu saudara, tau gagal anggoné bebrayanan karo bojo kang luwih enom umuré.<ref name="nunung"/>
Bojo kang kapisan jenengé [[Daniel Setyadi]], umuré luwih enom wolung taun saka dheweké, uga bojo kang kaping loroné, jenengé [[Rohani Widodo]], kacek umur nganti 12 taun. <ref name="nunung"/>
Nalika tanggal 23 Januari 2009, Nunung nyoba bebrayanan maneh karo Wiki Husein, artis anyaran saka [[Solo]], [[Jawa Tengah]]. <ref name="nunung"/>
Pernikahan kang diadakaké dening Nunung iki, dadi masalah ning kalangan [[masarakat]] amarga kacek umur kang nganti 12 taubn.<ref name="nunung"/>
Ananging Wiki lan Nunung tetep njalani bebrayanan bareng.<ref name="nunung"/>
 
==Chatetan Suku==
{{Reflist}}
6.047

besutan